10 PIJNLIJKSTE PLAATSEN OM EEN TATTOO TE KRIJGEN

Het is een bekend feit dat het krijgen van een tatoeage pijn doet. Voor het grootste deel zijn al deze plaatsen die hieronder worden vermeld extreem pijnlijk en je moet je daar zeker van bewust zijn voordat je naar binnen gaat om deze gebieden te laten inkten. Veel van de pijn komt van een gebrek aan spier- of vetkussen in deze gebieden, waardoor de naalden herhaaldelijk over dunne huid- en botlagen gaan. Als het alleen om huid en botten gaat, weet je dat het pijn gaat doen. Maar maak je geen zorgen, als je eenmaal door de pijn heen bent, loop je weg met een stuk dat het allemaal de moeite waard maakt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Dus bekijk deze lijst hieronder om enkele van de tien meest pijnlijke plekken te zien om getatoeƫerd te worden.

Borstbeen

Het borstbeen is om soortgelijke redenen pijnlijk als de borstkas, maar het borstbeen strekt zich ook uit tot aan de maag, waardoor de pijnlijke trillingen van de borstkas zich ook naar beneden uitstrekken. Twee woorden: niet prettig.

Binnenste arm

Zoals met veel van de andere pijnlijke delen van het lichaam, gaat de binnenarm echt pijn doen. De dunheid van de huid is opnieuw de boosdoener en de zenuwen zullen onmiddellijk reageren op elke shader-naald. Terwijl sommige gebieden gewoon kloppen en pijn doen, voelt dit meer als een krassende brandwond. Wees voorbereid!

handen

Vooral de handen, vingers en knokkels zijn extreem benig en gevuld met ligamenten. Omdat de huid van je handen zo dun is, zal het ook extreem pijnlijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RELATED POST

DE ENIGE TATTOOKUNSTENAAR IN SCHOTLAND (IN 1925)

Stel je voor hoe het zou zijn om de enige echte tattoo-artiest in je hele land te zijn. Best cool,…

DAVE NAVARRO: DUISTERNIS TOT DAGERAAD

In 1986 trad Dave Navarro toe tot de alternatieve rockband Jane's Addiction, en de groep werd al snel een van…