Plan, Maak, Motiveer, Archiveer

Iets voor jou?

Ook hartje zomer kun je een Dayzeroproject beginnen. Wanneer je start bepaal je zelf! Je hoeft niet te wachten tot de jaarwisseling.

Het mooie van het Dayzeroproject is dat jij bepaalt wanneer je start. Of dit is als de vlokken sneeuw uit de lucht vallen of dat je met een cocktail op het strand ligt. Het is helemaal aan jou! De tip die we meegeven, neem de tijd om je doelen op te stellen. 101 doelen lijken niet veel, maar geloof ons op een gegeven moment moet je echt gaan graven en misschien wel inspiratie op doen bij andere deelnemers van het project.

Laat je lijst dan ook pas ingaan als je de hele doelenlijst af hebt. Het is wel zo leuk om met een complete doelenlijst het avontuur in te stappen. Bereken je einddatum dan ook niet op de dag van vandaag maar stel jezelf een target wanneer je alle doelen gesteld wil hebben en laat dat je datum zijn om te beginnen. Als dit 2 weken duurt, geen probleem.

Je doelenlijst werk je vervolgens af in je eigen tempo, je hebt tenslotte 1001 dagen om het te voltooien, lijkt heel lang maar het is om voor je het weet.

dayzero is spannend, uitdagend en laat je nadenken over het leven en wat je nog wilt doen. Het kan die spannende uitdaging zijn die je al lang wilt maar niet durft. maar het kan ook een stuk fun zijn. Het is jouw lijst en jij moet je er prettig bij voelen.

Geloof ons, meedoen aan Dayzeroproject zal geen spijt opleveren. Enkel nieuwe, bijzondere en leuke ervaringen.