Plan, Maak, Motiveer, Archiveer

Welkom op dayzeroproject.nl. Een grote uitdaging, maar makkelijk om mee te doen!

Plaats doelen, ga de uitdaging aan en zet ze in een archief. Waarom deze dingen “ooit” eens doen? Waarom niet, door goed na te denken over de doelen en ze ook haalbaar te maken verreik je je leven. Durf out of the box te denken en open nieuwe deuren, en ontdek misschien wel een nieuwe ik? Ga de uitdaging aan en doe 101 dingen in 1001 dagen.

Maak doelen en zorg er voor dat je het resultaat kan meten. Natuurlijk moeten deze doelen haalbaar zijn. Zet ze op een weblog en voer ze uit! Verrijk en verbeter je leven in 1001 dagen en doe wat je wil doen. Dat is day zero project.nl

DayZero is fun, en kan een andere kant van je laten zien die je of altijd al verborgen hebt gehouden of zelfs nog niet kende. Durf buiten de gevestigde paden te gaan en iets te doen wat je eigenlijk in het dagelijks leven niet zou durven. Neem bijvoorbeeld een stoel mee in de trein zodat je zelf ook eens kan zitten. Aan de ene kant het schaamrood op de kaken, maar als men er naar vraagt en je geeft de uitleg waarom je het doet zie je enkel lachende gezichten en is die schaamte al weer snel verdwenen en heb je de leukste treinreis uit je leven gemaakt.

Durf de uitdaging aan te gaan en wij van DayZero geven je de garantie dat je 1001 dagen een lach en een traan op je gezicht zal hebben. Twijfels? Waarom niet gewoon proberen. Je kan altijd besluiten dat het niets voor je is, maar als je eenmaal bezig bent heb je al snel het DayZero virus te pakken!